Retelistica

D-Link a lăsat o gamă nouă de routere de top: AC5300, AC3200 și AC3100 Ultra. Performanța este la loc de cinste, iar vitezele ajung la 5.3 Gbps pentru vârful de gamă / D-Link AC5300.

La prima vedere se evidențiază prin designul distinct. Folosesc un router D-Link fără antene la vedere, sub formă de cilindru. Noile routere D-Link pot fi asemănate cu o navă spațială, mă rog se evidențiază prin forma adoptată și punctează serios la impresia artistică.

Cele trei modele adoptă standardul Wi-Fi ac tri-band, iar vitezele urcă la 3.1 sau 5.3 Gbps, din denumire vă dați seama ce viteze atinge fiecare router în parte. Se adaugă rețea Gigabit pe fir și porturi USB 3.0.

Prețurile pornesc de la 310 dolari pentru modelul AC3200.

Sursa: Engadget.com

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.