Tenda TX9 - RX9 Pro Retelistica

Tenda este unul dintre producătorii ce au reușit până la acest moment să mă convingă prin oferta lor, ce aduce în prim-plan gadgeturi cu un bun raport preț / specificații. Experiența de utilizare a produselor Tenda cu care am avut de-a face este la cote cel puțin satisfăcătoare.

Compania anunță două noi routere wireless de top în țara noastră. Noile modele AX3000 Wi-Fi 6 TX9 Pro și RX9 Pro de la Tenda asigură o viteză de transfer dual-band combinată de până la 2976 Mbps și sunt echipate cu procesoare dual-core cu frecvență de 1.6 GHz, care oferă o capacitate de
procesare puternică și funcționare stabilă.

Tenda TX9 Pro și RX9 Pro dispun de 4 module FEM cu sisteme independente de amplificare a semnalului și de 4 antene externe dual-band omnidirecționale de 6 dBi. De asemenea, prin implementarea tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO, întârzierile de semnal sunt reduse, numărul de dispozitive care se pot conecta în același timp crește, iar eficiența transmisiei de date este îmbunătățită.

Totodată, prin utilizarea tehnologiei BSS Coloring, TX9 Pro și RX9 Pro sunt capabile să reducă interferențele din vecinătate, să îmbunătățească utilizarea spectrului și eficiența comunicării.

Noile routere Tenda TX9 Pro și RX9 Pro încorporează WPA3, cel mai nou standard de securitate Wi-Fi, care sporește protecția în cazul tentativelor de spargere a parolei, atacurilor forțate și asigură utilizatorilor o siguranță mai mare în rețelele Wi-Fi deschise.

Modelul Tenda RX9 Pro apare deja pe eMAG, însă este indisponibil momentan, semn că în câteva zile va putea fi cumpărat. Tenda TX9 Pro este disponibil în oferta Altex, la prețul de 480 de lei.