Smartphone

Aproape sigur brandul Royole nu vă zice mare lucru, dar trebuie să ştiţi că primul smartphone pliabil din lume a fost al acestui producător, Royole Flexpai. Device-ul a fost comercializat doar în China, însă din păcate nu s-a bucurat de prea mare succes deoarece nu prea era ce trebuie (multe bug-uri, cute la ecran foarte vizbile etc).

Compania a anunţat în urmă cu doar câteva ore Royole Flexpai 2. Se pare că a doua generaţie rezolvă multe din problemele primeia, mai ales la nivel de display. Producătorul chinez a implementat aşa numitul ecran Cicada Wing (a treia generaţie Flexible Foldable Display), unul cu o rază mai mică de îndoire, cută mult redusă, mai multă luminozitate, contrast şi chiar unghiuri de vizualizare mai largi.

Ecranul Cicada Wing poate rezista la peste 200.000 de plieri fără apariţie de defecte, are o gamă de culori de 1.3 ori mai bună şi dispune de o tehnologie cu rol reparator (îndreaptă eventualele zgârieturi de suprafaţă ce provoacă bule în ecran sau reduce stresul mecanic).

Royole Flexpai 2 va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 865 de tip octa-core, memorie RAM LPDDR5, memorie de stocare UFS 3.0 şi va dispune de un display de 7.8 inci cu aspect 4:3 atunci când este deschis. Mai multe detalii hardware nu avem deoarece smartphone-ul va fi lansat comercial undeva spre sfârşitul celui de-al doilea trimestru. Compania a semnat şi un fel de parteneriat cu ZTE, semn că am putea vedea Royole Flexpai 2 lansat global sub brandul ZTE.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.