Arhiva-Social Media

Este o inițiativă a lui Cristian Manafu alături de Dragoș Șchiopu. Se adresează celor care au o prezență activă în social media cu blog, profil de facebook, twitter și activități aflate în derulare sau programe la care a participat. Profilul meu este în curs de update și îl găsiți aici. Pare a fi un fel de rețea socială nișată. Pe baza datelor introduse s-ar putea face un fel de clasament care să fie la dispoziția companiilor interesate. Este în stadiu alpha și cu siguranță că vor mai sosi schimbări.

Ar fi ideal să-ți rezervi numele. Mai multe informații pe sampler.ro. Nu trebuie să introduci decât adresa de mail, o parolă și un username. Spor. :)

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.