Eram așa bucuros când am citit titlul, dar destul de repede mi-am dat seama că mai am de așteptat. Folosesc Galaxy Buds Live și chiar mi-aș fi dorit ca aplicația de pe smartphone să fie portată și pe Windows.

Samsung are un parteneriat solid cu Microsoft, iar aplicația Galaxy Buds se înscrie în dorința companiei sud-coreene în a oferi o experiență de utilizare cât mai bună pe dispozitivele sale, mai ales pentru cei interesați să le folosească în conexiune cu un laptop sau PC ce rulează Windows 10.

Funcționează cu Samsung Buds Pro, iar pe viitor vor fi incluse și Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+.

Aplicația amintește de ceea ce găsim pe smartphone în Galaxy Wearable. Poți să setezi ANC-ul, să treci printre diferitele moduri presetate (Bass Boost și Dynamic sunt preferatele mele). Ai și opțiunea de a face upgrade de firmware.

Am încercat să instalez aplicația pe laptopul meu și să-mi încerc norocul cu Buds Live, dar după ce am dat click pe Obțineți s-a blocat. O să încerc mai târziu, între timp sper să adauge suport și pentru căștile mele.

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.