Veste bună din partea Samsung pentru cei ce sunt pasionați de PUBG Mobile – a început a treia ediție a competiției ce se află sub umbrela #PlayOnWithSamsung.

Au ales Nexus Gaming ca și partener, iar detaliile le găsiți în rândurile următoare.

🎮 3 perioade de înscrieri: 8-14 februarie | 15-21 februarie | 22-28 februarie

🎮 3 semifinale: 17 februarie | 24 februarie | 3 martie

🎮 Marea finală: 5 martie.

Finala va fi transmisă live și va fi comentată de către Tedereu. O puteți urmări pe canalul de YouTube al Nexus Media, dar și pe canalul de YouTube al lui Tedereu.

Premiile sunt reprezentate de:

4 x Samsung Galaxy S23 Ultra –  🥇;

4 x Samsung Galaxy Buds 2 Pro – 🥈.

Declarație oficială:

„Continuăm să investim și anul acesta în industria de gaming și să construim mai departe proiecte sub umbrela Play On With Samsung pentru a susține tinerii pasionați de jocuri video. Ne dorim ca ediția de anul acesta să îi încurajeze să își testeze abilitățile și să le ofere, în același timp, oportunitatea de a interacționa cu cele mai noi telefoane și tehnologii Samsung. Totodată, aducem alături de noi în această competiție unii dintre cei mai apreciați gameri din România, care sperăm să inspire tânăra generație în a-și duce pasiunea la următorul nivel.”, declară Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Mai multe detalii (regulament, detalii despre competiție și formular de înscriere) pot fi găsite pe website-ul dedicat.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.