Cosmote are printre altele două lanţuri de magazine bine pus la punct. Pe lângă mai cunoscutul Germanos se ocupă şi de destinele reţelei Internity. Pe tv am observat reclama la acest model – Samsung C3510 Genoa.
Mai întâi să scriu o parte din specificaţiile tehnice ale acestui touchscreen ieftin:
– cameră de 1,3 Megapixeli ce înregistrează clipuri la 15 fps;
– greutate de 92 grame şi baterie de 960 mAh, grosime de 12,9 mm;
– transfer de date prin GPRS şi EDGE;
– memorie internă de 32 Mb şi suport pentru microSD de până la 8 Gb;
– widgeturi pentru facebook, twitter, youtube, google;
– ecran touchscreen de 2,8 inch, rezoluţie 240×320 pixeli, 262.000 de culori;
– radio FM, usb 2.0, jack de 3,5 mm.
Mare dezavantaj este dat de preţ – 529 lei la liber.
De ce?
Avem alternative cu ecran mai mare şi cameră foto de 3 Megapixeli – exemplu: LG KP502 sau ZTE Cute (camera are 2 Megapixeli dar costă cu aproape 200 de lei mai puţin).
Telefonul costă 1 leu la un abonament configurat de voi la alegere dar cu o valoare a costului între 9 şi 10 euro pe doi ani de zile. Dacă ar fi să facem un calcul rapid am ajunge la 240 de euro dar bineînţeles că aici se adună minutele şi sms-urile primite.

Video review al Samsung C3510 Genoa:
Update: Ştiu că 99% ne dorim supertelefoane şi aş scrie numai de ele dar nu strică să ne “informăm” şi de mobile pentru buget redus. Ele fac grosul vânzărilor în România iar smartphone-urile reprezintă o cotă redusă din volumul Nokia, Samsung sau Motorola pe piaţa autohtonă. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.