Hardware

Samsung Electronics România a anunţat noi carduri microSD, acestea completând seriile PRO Plus, EVO Plus şi PRO Endurance.

Noile carduri microSD PRO Plus şi EVO Plus sunt ideale pentru stocarea extinsă a datelor de pe dispozitivele mobile și pentru capturarea fotografiilor de înaltă calitate, a clipurilor video 4K Ultra HD (UHD) și a altor tipuri de conținut pe camerele de acțiune și pe drone – chiar și în condiții extreme.

Cele mai noi carduri microSD de la Samsung oferă în total șase niveluri de protecție – cu două în plus față de generația anterioară, ceea ce le face capabile să reziste la apă, temperaturi extreme, raze X, uzură, căderi și impact magnetic. Venind cu o garanție de 10 ani, microSD-urile PRO Plus și EVO Plus permit astfel utilizatorilor să stocheze date fără să-și mai facă griji legate de spațiu, având în același timp încrederea că datele sunt bine protejate.

Cardurile microSD PRO Plus, o apariție nouă în gama de microSD de la Samsung, sunt concepute pentru creatorii de conținut mai pretențioși, oferind viteze excepționale de citire și scriere de până la 160 MB/s și, respectiv, 120 MB/s. Cardurile microSD PRO Plus vor fi disponibile în capacități de 128GB, 256GB și 512GB.

Cardul microSD EVO Plus este conceput pentru a oferi un grad înalt de încredere utilizatorilor ocazionali, având o fiabilitate ridicată și performanțe stabile în timpul utilizării zilnice. Acesta oferă viteze de transfer de până la 130 MB/s, oferind o viteză de citire secvențială de până la 1,3 ori mai rapidă în comparație cu versiunea anterioară. Cardul microSD EVO Plus este disponibil în capacități de 64GB, 128GB, 256GB și 512GB.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este cardul microSD PRO Endurance. Acesta este proiectat într-un mod unic pentru a răspunde cerințelor camerelor de supraveghere, camerelor de bord, camerelor de intrare/interfon, camerelor de acțiune și altor dispozitive. Cardul respectă cerințele riguroase ale acestora oferind o rezistență îmbunătățită și performanțe remarcabile.

Dotat cu memoria flash NAND de înaltă fiabilitate de la Samsung, cardul PRO Endurance poate oferi până la 16 ani (140.160 de ore) de înregistrare continuă pentru a asigura captarea oricărui moment important. Acest lucru înseamnă că un singur card PRO Endurance poate înregistra la fel de mult ca până la 33 de carduri tipice cu focalizare rapidă, economisind costurile de înlocuire și oferind o fiabilitate mai mare pentru monitorizarea video permanentă.

Noul card de memorie de la Samsung oferă, de asemenea, viteze de citire și scriere de până la 100 de megabytes pe secundă (MB/s) și, respectiv, 40 MB/s, și este clasificat în clasa 10 cu viteze video de până la U3 (UHS Speed Class 3) și V30 (Video Speed Class 30). Acest lucru îl face ideal pentru gestionarea fișierelor mari, de înaltă rezoluție, permițând în același timp înregistrarea și redarea fără întreruperi în Full HD și 4K.

Deoarece camerele de supraveghere exterioară și camerele de acțiune pot fi supuse unor medii dificile, PRO Endurance a fost proiectat pentru a oferi performanțe fiabile  în utilizarea zilnică, având caracteristici crescute de rezistență la șase tipuri de factori. Pe lângă protecția împotriva apei, magneților, razelor X și a temperaturilor extreme, cardul mai este rezistent la uzură și la căderi.

PRO Endurance este disponibil în patru variante de stocare diferite – 32GB, 64GB, 128GB și 256GB.