Software

Cred că am primit peste 20 de întrebări legate de GALAXY A5 2017 și momentul în care primește Android 7.0 Nougat. Uite că în cele din urmă, Samsung a început a oferi 7.0 Nougat spre acest smartphone mid-range. 

În Rusia au apărut detalii legate de update-ul software. Are peste 1.3 GB, precum și în cazul lui Samsung GALAXY A7 2017.

Avem fix aceleași noutăți: interfața software primește un redesign, notificări îmbunătățite, ferestre multiple pentru un plus pe partea de multitasking, serviciul Samsung Pass pentru plățile efectuate cu telefonul mobil. Nu este specificat și Dual Messenger, dar s-ar putea să fie inclus în software.

Am testat un GALAXY A5 2017, iar recenzia va fi publicată pe mâine după-amiază. Este un produs complet din mai toate punctele de vedere, iar la prețul corect îl recomand cu toată încrederea. Pe unitatea de test nu a sosit Android 7.0 Nougat, dar mă aștept ca în câteva zile să avem o lansare graduală, la nivel global și fiecare utilizator de A5 2017 să se bucure de cea mai nouă iterație software.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.