Smartphone

Vodafone a adus în oferta sa și smartphone-ul Samsung GALAXY Core Prime care la 124 euro fără semnarea unui contract, cred că este și cel mai ieftin telefon cu 4G din oferta operatorului telecom.

Preț – 19 euro cu RED 19 / 1.5 GB trafic de date, 15 GB în Vodafone Cloud, 250 de minute internaționale pe mobil și nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea.

Câteva din specificațiile lui Samsung GALAXY Core Prime:

– display TFT de 4.5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 130 gr. și 8.8 mm.

Aș face pariu că se va vinde foarte bine, mai ales cu abonamentele ieftine. Are specificații hardware ok, pentru suma la care Vodafone îl listează. Samsung dorește să rămână un jucător puternic pe piața de telefoane Android și GALAXY Core Prime a fost gândit special pentru piețele emergente.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.