Accesorii inteligente

Veste bună pentru cei ce așteaptă o brățară inteligentă de la compania sud-coreeană. Samsung GALAXY Fit e este entry-level-ul Samsung pe segmentul de purtabile.

Câteva din specificațiile Samsung GALAXY Fit e:

  • ecran OLED de 0.74 inch de tip monocrom, certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa și praful;
  • autonomie de 6 – 7 zile la utilizare frecventă și până la 13 zile pentru utilizare normală;
  • senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac încorporat;
  • variante de culoare pe negru, alb și galben.

Prețul la precomandă – 40 euro.

Este capabil să detecteze automat ce activitatea este desfășurată – alergat, mers, antrenament dinamic și se conectează automat cu aplicația Samsung Health de pe smartphone. Bineînțeles, monitorizează somnul. Are certificare 5ATM, dar nu are funcții legate de înot.

Apropo, ca detaliu mai degrabă hazliu – la un moment dat a fost un smartphone = Samsung GALAXY Fit*, un entry-level cu Android. Cred că este un adversar pentru Xiaomi Mi Band 3.

*Update: Denumirea noului accesoriu nu este doar Samsung GALAXY Fit ci Samsung GALAXY Fit e (în România îi putem spune GALAXY Fițe :)).

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.