Telefoane Mobile

Vodafone a adus GALAXY Mega 6.3 în portofoliul său de telefoane Android. Cu această ocazie au invitat presa la insula Samsung din Băneasa Shopping City. Erau expuse mai multe unități de GALAXY Mega 6.3 și i-am făcut un scurt hands-on la fața locului.

Despre Samsung GALAXY Mega 6.3:

– display Super Clear LCD de 6.3 inch cu rezoluție HD / 1280×720 pixeli, 233 ppi;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 de tip dual-core la 1.7 GHz, Adreno 305 GPU, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, USB-on-the-go, A-GPS și GLONASS;

– cameră principală de 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, touch focus, detectare a feței și a zâmbetului, HDR, cameră frontală de 1.9 Megapixeli;

– baterie de 3200 mAh, 199 gr. și 8 mm grosime.

După câteva minute cu device-ul aș putea spune că este un înlocuitor de telefon + tabletă, un fel de all-in-one. Are un public de nișă. La nivel de hardware este derivat direct din GALAXY S4 Mini cu același CPU, GPU, memorie RAM, spațiu de stocare + slot pentru microSD, variantă Android.

Mi-aș dori să testez GALAXY Mega 6.3, să văd cât duce la capitolul autonomie. Am observat că la unele task-uri mă descurc cu o singură mână, cu atenție intră și în buzunar.

Prețurile lui GALAXY Mega 6.3 la Vodafone: 

Fără abonament – 489 euro.

Cu abonament – 0 euro cu Red 65 / 65 euro pe lună, Nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea, 4 GB Internet pe mobil, 250 de minute internaționale pe mobil în Europa, 50 GB în Vodafone Cloud, Asigurare Mobilă, Muzică nelimitată cu Zonga, Vodafone Protect antivirus inclus.

Cu abonamentul Red 29 plătești 29 euro pe lună și 219 euro pe telefon, nelimitat pentru minute și SMS-uri în orice rețea, 750 MB trafic de date și 15 GB în Vodafone Cloud, Muzică nelimitată cu onga și Vodafone Protect antivirus inclus.

Cum vi se pare GALAXY Mega 6.3?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.