Telefoane Mobile

Mai sunt câteva luni bune până când Samsung GALAXY Note 10 va fi prezentat de către compania sud-coreeană. Primele zvonuri au început a ieși pe site-urile și blogurile de specialitate.

Samsung ar lucra în cazul lui GALAXY Note 10 la o încărcare cu adevărat rapidă – 50W (similar cu ceea ce oferă Oppo pe ediția specială Lamborghini). Ar fi un mare pas în față dacă ne uităm la seria GALAXY S10 ce se alimentează pe fir la 18W.

Bateria lui GALAXY Note 10 ar fi de 4500 mAh, cu 400 mAh peste GALAXY S10 Plus. Camera principală ar dispune de 4 senzori. S10 Plus are un senzor ultrawide, altul de tip wide și al treilea de tip tele. În cazul lui GALAXY Note 10 și-ar face loc un alt senzor care să mărească paleta de opțiuni la nivel de cameră foto și video.

Acum câteva săptămâni circula un alt zvon legat de versiunile de GALAXY Note 10 – 4 la număr (2 câte 2, unele cu 4G și altele cu 5G + 4G). Diferența ar fi dată și de diagonala ecranului – 6.28 inch vs 6.75 inch.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.