Smartphone

Despre Samsung GALAXY Note 3 Neo se discută de câteva săptămâni. Acum au sosit detaliile oficiale din partea companiei sud-coreene și avem specificațiile detaliate ale fratelui mai mic al lui GALAXY Note 3. Phabletul va sosi în variante single și dual-sim.

Interesant este că pe site-ul oficial al Samsung nu este listat (samsungmobilepress.com). Detaliile legate de GALAXY Note 3 Neo au sosit din partea Samsung Polonia.

Specificații complete pentru Samsung GALAXY Note 3 Neo:

display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, 267 ppi;

procesor pe arhitectura big.LITTLE cu CPU quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7 și dual-core la 1.7 GHz pe ARM Cortex-A15, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.3 Jelly Bean;

4G cu viteze de până la 150 Mbps sau 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, A-GPS șo GLONASS;

– 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, touch focus, detecție a feței și a zâmbetului, stabilizare de imagine, panorama, HDR, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli;

baterie de 3100 mAh, 162.5 gr. și 8.6 mm grosime.

Sunt câteva elemente interesante și aș porni cu arhitectura hardware de tip big.LITTLE. Nu mai sunt 2 procesoare quad-core ca la Exynos 5 octa ci un dual-core de top împerecheat cu un CPU quad-core ce afișează performanțe mai slabe. S-a mers pe o cameră de 8 Mgpx și nu pe 13 Mgpx precum la GALAXY Note 3.

Bateria de 3100 mAh s-ar putea să livreze o autonomie bună, mai ales că vorbim de un CPU big.LITTLE gândit să fie eficient în ce privește consumul de energie. Samsung GALAXY Note 3 Neo are toate șansele să reușească. Un rol important îl va avea poziționarea ca preț. Trebuie să punctez că GALAXY Note 3 Neo include și un stylus. Păstrează plasticul negru ce dă impresia de spate din piele, plastic ce a sosit pentru prima dată la Samsung GALAXY Note 3 și Samsung GALAXY Note 10.1 2014 Edition.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.