Smartphone

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar de câteva luni bune s-a vorbit de faptul că Samsung pregătește un Note7 refurbished. Uite că în cele din urmă, compania sud-coreeană a făcut anunțul oficial. 

Samsung GALAXY Note Fan Edition debutează pe 7 iulie în Coreea de Sud, iar prețul este de 611 dolari / aprox. 2439 lei. Debutează în 400.000 de unități, iar o eventuală lansare internațională este luată în calcul în funcție de feedback-ul primit.

Samsung spune că GALAXY Note FE este fabricat din piese neutilizate la GALAXY Note7. Aveau un stoc de componente, stoc pe care nu au apucat să-l mai folosească după ce au avut problema arhicunoscută cu bateria.

Care sunt diferențele dintre GALAXY Note FE și GALAXY Note7?

  • baterie de 3200 mAh, mai mică cu 300 mAh față de generația inițială de Note7;
  • Android 7.0 Nougat cu software identic cu cel de pe Samsung GALAXY S8, inclusiv suportul pentru Bixby;
  • brandingul GALAXY Note Fan Edition pe capacul spate;

Sosește în mai multe variante de culoare: Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum și Silver Titanium.

Samsung GALAXY Note FE va deveni alternativa mai ieftină la GALAXY Note8 (că tot se zvonește că noul flagship Samsung urcă la 999 euro). Nu este ieftin și s-ar putea să găsești alternative mai bune, dar fără suportul pentru stylus ce individualizează seria Note față de concurență.

Sursa: PhoneDog.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.