Smartphone

Se discuta de ceva timp de un upgrade pe care Samsung l-ar fi pregătit la nivel de hardware pentru Samsung GALAXY Note II. Qualcomm Snapdragon 600 de tip quad-core la 1.9 GHz + 2 GB memorie RAM + Adreno 320 GPU ar înlocui Exynos 4412 de tip quad-core la 1.6 GHz + 2 GB memorie RAM + Mali-400MP GPU.

În China au prezentat GALAXY Note II cu Snapdragon 600 și pachetul hardware amintit. Restul specificațiilor nu diferă de ceea ce știm a integra Note II. Pe de altă parte s-ar putea să fie doar o ediție specială care prin Snapdragon 600 adaugă un plus de compatibilitatea cu rețelele de telefonie existente în China.

Știți că peste aproximativ 30 de zile va fi prezentat Samsung GALAXY Note III la IFA Berlin 2013. Probabilitatea ca Samsung GALAXY Note II cu Qualcomm Snapdragon 600 să fie importat oficial în țara noastră este foarte redusă.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.