Telefoane Mobile

Am primit Samsung Galaxy Note II de la partenerul nostru – QuickMobile. Trebuie să specific acest aspect, mai ales că Samsung România are o politică foarte strictă în ce privește produsele pentru review. Foarte puține persoane ajung a intra în legătură cu ei la acest nivel. Norocul nostru că avem parteneri precum magazinul mai sus menționat. 

Samsung Galaxy Note II a fost prezentat la evenimentul ce a precedat IFA Berlin 2012. Reprezintă continuarea primului lor phablet – Galaxy Note. Note II preia liniile de design și mare parte din specificațiile lui Galaxy S III, dar cu câteva elemente în plus: procesor quad-core supratactat la 1.6 GHz, 2 GB memorie RAM, Android 4.1 Jelly Bean din fabrică, baterie de 3100 mAh, display Super AMOLED HD de 5.5 inch.

Nu mi-a plăcut capacul din plastic, mi se pare puțin cam ciudat că au ales o astfel de soluție. Ideea ar fi să nu fiți nevoiți a umbla mereu la el, altfel nu are de ce să deranjeze. Este un device care atrage atenția pe stradă prin dimensiunile sale. Mi-a plăcut display-ul, viteza cu care funcționează în browsing sau rularea aplicațiilor.

Mai multe detalii vor sosi într-un review detaliat și partea video, știu că mai de lucrat din acest punct de vedere.

Și câteva imagini:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.