Smartphone

Samsung GALAXY Note9 dispunea de o baterie de 4000 mAh și încărcare la 15W. Valori modeste dacă ne uităm în ograda concurenței. Compania sud-coreeană s-a pregătit să aducă câteva schimbări majore în cazul lui Note10.

Articolul este prins în bursa zvonurilor.

  1. Samsung GALAXY Note10 nu ar dispune de jack de 3.5 mm. Sunt curios să descopăr și explicația, dacă se dovedește a fi real. Mai ales că Samsung pe smartphone-urile sale de tip flagship a păstrat acest element, chiar dacă Apple pe iPhone și alte companii au renunțat la bătrânul jack. Ce i-a făcut să-și schimbe politica;
  2. Note10 ar dispune de încărcare la 45W. Se spune că seria S10 ar primi un update software și încărcare ar urca la 25W. Note 10 Pro ar avea un acumulator de 4500 mAh, iar Note 10e – 3400 mAh. Probabil că Note 10-le normal păstrează bateria de 4000 mAh de la Note9.
  3. Se discută de cel puțin trei GALAXY Note 10 pe modelul de la S10: Note 10, Note 10e și Note 10 Pro. Probabil, o să avem și o variantă sau mai multe cu 5G.

Cu cât se apropie lansarea oficială, cu atât o să avem mai multe informații legate de seria Note10. Puzzle-ul va fi din ce în ce mai complet.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.