Smartphone

S-au întețit informațiile legate de Samsung Galaxy S III – nici măcar nu știm dacă acesta va fi numele final. Mai ales că Samsung a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment programat a se desfășura pe 3 mai 2012.

O sursă anonimă a fost preluată de către cnet.com și afirmă că:

– SGS III – update minor față de SGS II, la fel cum a gândit Apple trecerea de la iPhone 4 la iPhone 4S;
– procesor quad-core – nu a spus dacă Tegra 3 sau Exynos quad-core. Meizu MX quad-core prezentat în China și pregătit a fi în piață din iunie 2012 se bazează pe un Exynos quad-core. Bănuiesc că un procesor similar va debuta din mai pe SGS III;
– 1 GB RAM și display de 4.7 inch;
– Human Interaction de la Samsung – camera frontală va fi capabil să analizeze dacă privirea ta este orientată spre smartphone și va închide ecranul când te uiți în altă parte.

Vom afla mai multe detalii cu siguranță până pe 3 mai. V-am scris ce cred că ar trebui să aibă SGS III ca să fie no. 1.

Update: Samsung pregătește un buzz puternic. Se vorbește de o lansare simultană în New York, Seul și Dubai. Va sosi în două variante de culoare: una în albastru și negru, iar a doua pe alb. Vor fi modele de 16 și 32 GB, display cu rezoluție la 1080p, conectivitate 4G LTE. Samsung Galaxy S III va fi și telefonul oficial la Olimpiada ce va începe la Londra peste aproximativ 100 de zile. 

Sursa: cnet.co.uk / credit foto

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.