Telefoane Mobile

Samsung Nexus S cred că este singurul telefon single core din portofoliul sud-coreenilor care a primit Android 4.0. Cei ce au achiziționat un Samsung Galaxy S sau tableta Galaxy Tab se vor mulțumi cu Android 2.3 Gingerbread. Samsung a încercat să dea și unele explicații. S-au legat de memoria RAM redusă și de puterea de procesare pe care Android 4.0 ar pune-o la încercare. S-a făcut referire și la interfața TouchWiz implementată puternic, customizările cerute de fiecare operator în parte, widget-uri customizate.

Un cumul de astfel de elemente ar contribui la o experiență nu întocmai lină. Rămâne soluția unor ROM-uri, dar fără TouchWiz și zic că nu este nicio pierdere.

Evoluția hardware de pe segmentul telefoanelor de tip smart este extraordinar de rapidă și fiecare producător își adaptează gama din mers ca să nu piardă trendul. Totuși, este aiurea să vezi cum telefonul tău rămâne blocat la o anumită versiune software în mod oficial. Asta face ca ciclul de viață al unui smartphone de top să fie foarte redus. Cred că dacă ai vrea să te menții în a avea cel mai bun smartphone, ar trebui să cumperi câte unul la șase luni sau să le schimbi din jumătate în jumătate de an.

Sursa: samsung.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.