Este o informația preluată de site-urile și blogurile de tehnologie din dot com. Provine de la un personaj cunoscut pentru datele corecte oferite până acum.

Imaginea publicată amintește direct de Samsung GALAXY Note10. De aici și legătura făcută cu Samsung GALAXY S11. Un alt tweet ne spune că senzorul de 12 Megapixeli cu diafragmă variabilă va juca rolul principal pe GALAXY Note10 și aici își încheie cariera. Pe GALAXY S11 va sosi alt setup.

Cei 108 Megapixeli ar putea fi obținuți dintr-un setup de trei senzori. Zoom-ul optic 10x este cumva în linie cu ce am văzut pe la Huawei și Oppo, iar Samsung s-ar alinia trendului din piață.

În ce-l privește pe GALAXY S11 sunt mai degrabă curios să văd ce linie de design vor adopta. Aici cred că este loc de îmbunătățit și de ieșit în față în relația cu concurența.

Update: Qualcomm a declarat prin martie 2019 că în 2020 vom vedea telefoane mobile cu senzor de peste 100 Megapixeli. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.