Se apropie MWC de la Barcelona unde se va concentra mare parte din noutăţile legate de tehnologia telefoanelor mobile la nivel mondial. Am observat că şi din România vor ajunge acolo cei de la go4it.ro şi cred că orice împătimit ce scrie legate de zona mobile şi-ar dori să ajungă pe acolo. Am spus că în general voi evita să scriu de un gadget ce nu este încă în România, dar aceste telefoane vor deveni hituri în a doua jumătate a anului şi în .ro. Nu strică să vedem ce vor aduce nou. 
Samsung Galaxy S2 (screenshotul nu mai are nevoie de vreo interpretare) – atuurile sale sunt procesorul dual-core la 1,2 Ghz şi ecranul de aproape 4,3 inch ce îl apropie de dimensiunile unor displayuri de la HTC doar că Galaxy S2 are un atuu şi anume tehnologia AMOLED ajunsă la generaţia a treia. În rest nu uimeşte la puterea RAM sau la spaţiul de stocare.

HTC Desire HD2 – normal că este o scăpare acolo unde scrie 3,3 inch şi cred că va avea cel puţin 4,3 inch. Rămân uimit că la detaliile tehnice seamănă cu Galaxy S2 împărţit acelaşi procesor. Diferă memoria de 8 GB faţă de 16 GB la rivalul sud-coreean, dar asta nu cred să fie o chestie foarte importantă. Ecranul este S-LCD.

HTC Desire 2 – primul Desire a prins foarte bine la public şi s-a vândut în milioane de unităţi. Bănuiesc pentru că o statistică de la compania taiwaneză nu a apărut pe blogurile de specialitate. Procesorul este tactat de asemenea la 1 Ghz însă aduce un alt accelerator grafic. Dimensiunile displayului nu s-au schimbat rămânând la 3,7 inch. Camera frontală pentru videoapeluri aduce 2 Megapixeli şi o calitatea mai bună dacă vreţi să faceţi apeluri video.

HTC Wildfire 2 – nu a trecut prea mult de când am avut şi eu ocazia să testez primul HTC Wildfire. Acum aduce un procesor de 600 Mhz şi nu de 528 Mhz. Rezoluţia displayului de 3,2 inch este acum de 320×480 pixeli.

Preferatul vostru este? :)
Update: Prima imagine oficială a Samsung Galaxy S2 (via):

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.