Am rulat un test pe nevăzute între Galaxy S22 Ultra, Google Pixel 7 Pro și Vivo X80 Pro, iar rezultatele sunt următoarele.

  1. Samsung Galaxy S22 Ultra (Smartphone 2) – 77.3% din voturile exprimate;
  2. Vivo X80 Pro (Smartphone 1) – 14.2%;
  3. Google Pixel 7 Pro (Smartphone 3) – 8.5%.

Puteți descărca imaginile fără resize de aici 🔗(link valabil pentru 7 zile). Galaxy S22 Ultra a câștigat și mai clar față de duelul desfășurat cu Huawei Mate 50 Pro și Pixel 7 Pro.

Mai este puțin și o să trecem pe generația nouă, iar între timp o să fac rost și de iPhone 14 Pro / 14 Pro Max. Plus că între timp mă gândesc cum pot schimba sistemul de votare spre a permite votul / set de imagini, dar și să individualizez câteva scenarii uzuale în care smartphone-urile să fie puse la lucru în regim susținut.

De ce cred că Samsung Galaxy S22 Ultra a câștigat în cele două teste pe nevăzute?

Pentru că imaginile realizate cu acest smartphone arată bine. Ies bine pe timp de noapte sau în low-light, culorile sunt bine reprezentate, iar zoom-ul se află peste cel al concurenței (în special 10x).

Ștacheta a fost ridicată destul de sus de către Galaxy S22 Ultra și sunt curios cum va reuși Galaxy S23 să fie și mai bun la acest capitol.

Pe de altă parte, am avut așteptări mari față de Pixel 7 Pro. Este un telefon apreciat de către cei ce l-au cumpărat, are deja un grup de fanatici în spatele său, dar uite că Vivo X80 Pro a luat un număr mai mare de voturi.

Vivo-ul mi s-a părut că încearcă să prezinte mai realist ce se află în fața obiectivului, iar asta de multe ori nu este apreciat de către public, iar Pixel 7 Pro nu reușește în low-light sau pe timp de noapte să scoată imagini ceva mai luminoase, mi se par a fi prea întunecate cumva.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.