Telefoane Mobile

Samsung GALAXY S5 Mini a ajuns a fi cunoscut prin intermediul unui blog destinat în special produselor companiei sud-coreene. Câteva detalii hardware și teste de benchmark făcute pentru GALAXY S5 Mini sunt deja pe internet.

Noul Mini de la Samsung dispune de un display Super AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție la 1280×720 pixeli și protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, procesor Exynos 3 Quad de tip quad-core pe ARM Cortex-A7 la 1.4 GHz, Mali-400MP4 quad-core la 450 MHz, 1.5 GB memortie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD.

Rulează Android 4.4.2 KitKat și încorporează o cameră principală de 8 Megapixeli și alta frontală de 2.1 Megapixeli. Pe partea de conectivitate se laudă cu 4G, Wi-Fi, bluetooth 4.0, infraroșu, A-GPS și GLONASS.

Nu sunt detalii legate de greutate și grosime, la momentul actual. Lansarea lui Samsung GALAXY S5 Mini este așteptată a avea loc în cursul zilei de mâine alături de tableta Samsung GALAXY Tab S 10.5.

Noutatea majoră pentru GALAXY S5 Mini este dată la prima vedere de procesorul Exynos 3 Quad de care nu se știe nimic până în acest moment. Și vorbim de un cpu low-power cu conectivitate 4G. Va fi interesant de văzut dacă aceasta este varianta internațională a lui GALAXY S5 Mini sau doar o versiune comercializată prin unele state asiatice.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.