Software

Samsung GALAXY S5 Mini este un smartphone anunțat de către compania sud-coreeană în 2014, iar utilizatorii terminalului au tot așteptat un update care să facă trecerea spre o iterație Android mai nouă. A debutat cu 4.4 KitKat, a trecut spre 5.1 Lollipop, iar acum a început a fi livrat OTA un update spre 6.0 Marshmallow. 

Informația sosește din Rusia, acolo un utilizator al XDA-Developers a primit update la 6.0 Marshmallow pe GALAXY S5 Mini Duos. Update-ul are în jur de 800 MB., iar versiunea software ajunge la MMB29M.G800HXXU1CPI5.

Bănuiesc că urmează o lansare treptată din partea Samsung, iar GALAXY S5 Mini să ruleze 6.0 Marshmallow în cele din urmă, la mai bine de 1 an de la debutul acestei versiuni software. Nu am un GALAXY S5 Mini la îndemână ca să confirm sau infirm, dacă avem un cititor îl rugăm să aducă feedback în secțiunea de comentarii.

GALAXY S5 Mini folosea un display de 4.5 inch, procesor Exynos 3470 Quad, 1.5 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, rezistent la contactul cu apa și praful – certificare IP67, cameră de 8 Megapixeli cu f/2.4 și cameră frontală de 2.1 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.