Smartphone

Este pentru prima dată când Samsung GALAXY S7 coboară sub pragul a 2000 lei în oferta eMAG. Pentru a atinge prețul de 1799 lei se aduce o reducere de 10% pentru telefoanele Samsung, reducere praticată de către cel mai mare magazin online în această perioadă. 

Samsung GALAXY S7 Gold 1799 lei.

Prețul de listă este 1999 lei, iar voucherul de 10% scade prețul la 1799 lei.

Cel mai mare concurent pentru Samsung GALAXY S7 îl consider a fi LG G6, dispozitiv ce a scăzut considerabil ca preț. Totuși, S7 deja cu acest preț trunchiat redevine cu adevărat atractiv. Are unul dintre cele mai bune ecrane din piață, un pachet complet la nivel software, una dintre cele mai bune camere foto și video, un design convențional ce s-ar putea să fie pe placul multora față de ecranele curbate de tip edge-to edge etc.

Toate detaliile le găsiți în review-ul lui GALAXY S7.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.