Telefoane Mobile

Samsung GALAXY S7 urmează a fi prezentat în cadrul MWC Barcelona 2016, cel mai probabil. Asta dacă se păstrează tradiția inaugurată la GALAXY S6 și S6 Edge. 

Cu cât se apropie data de lansare pentru GALAXY S7 cu atât apar mai multe informații în spațiul online.

Samsung SM-G930F a trecut prin benchmarkul AnTuTu și câteva date cheie au fost reconfirmate:

  • display de 5.1 inch;
  • procesor Exynos 8890 + 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare;
  • cameră de 12 Megapixeli, downgrade la 16 Megapixeli de pe S6, dar cel mai probabil cu pixeli de dimensiune mai mare;
  • cameră frontală de 5 Megapixeli.

Samsung GALAXY S7 = designul de pe Samsung GALAXY Note 5, actualizare la nivel de procesor și memorie RAM, o baterie de minim 3000 mAh, altă cameră foto principală și s-ar putea să vedem rezistență la contactul cu apa + slot pentru cardurile microSD, deși sunt destul de pesimist cu astfel de modificări aduse de Samsung pe noul său vârf de gamă.

Cel mai probabil, GALAXY S7 sosește și în configurație cu Qualcomm Snapdragon 820. O să fie interesant de văzut un duel între Exynos 8890 și Snapdragon 820, ambele vor fi capabile să ruleze aplicațiile și jocurile din Google Play în condiții optime. De urmărit ar fi autonomia și încălzirea la utilizare intensivă.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.