Smartphone

Samsung a decis în iunie să scoată GALAXY S7 și S7 Edge din lista de terminale cu update trimestrial pe partea de securitate etc.

Erau puse pe lista de smartphone-uri ce primesc update-uri când este neapărat nevoie. Spre exemplu, dacă găsesc probleme serioase ce necesită remediere.

Au trecut câteva săptămâni și compania sud-coreeană a revenit la gânduri mai bune pentru vârfurile sale de gamă din 2016. Le-au reintrodus în sistemul cu update trimestrial.

Este o veste bună pentru cei ce folosesc două modele. În ce privește update-ul de firmware și patch-urile de securitate, Samsung a evoluat mult în ultimii ani.  Observați că la Samsung GALAXY S7 și  GALAXY S7 Edge deja au trecut de cei trei ani deveniți cumva obligatorii dacă se respectă cerințele Google (2 ani pentru update la versiunea superioară de software, 3 ani pentru patch-urile de securitate).

Sursa: TheAndroidSoul.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.