Am remarcat mai zilele trecute, dar am crezut că este o situație de moment. După aceea am văzut că funcționează strict pe anumite litere. În cazul meu a început prima dată când căutam B pentru Booking.com. 

Am văzut că și alte site-uri au scris despre asta, pentru F-ul introdus în câmpul de căutare.

De fapt, ce se întâmplă?

Mergi în meniul cu aplicații și acolo ai un Finder / Căutare în partea superioară. Introduci litera F sau B etc și telefonul se blochează pentru 2 – 3 – 4 secunde, apare informația că Finder-ul a căzut și că are o problemă.

Am observat că se insistă pe faptul că aplicația Facebook ar fi de vină. Mă gândesc că Samsung a primit feedback-ul și revine cu un update firmware. Dacă este din cauza aplicației Android pentru Facebook s-ar putea ca o iterație nouă să scoată această problemă.

Din ce am testat, bug-ul apare pe literele:

B, F, K. 

Cele trei litere sunt cuprinse în Facebook și, cel mai probabil, de aici și această eroare apărută în căutarea de aplicații a Samsung. Ar fi o soluție în a instala o versiune mai veche a FB. Nu mi-am bătut capul pentru că nu mă deranjează așa tare. Totuși, trebuie să recunosc că mi se pare destul de ciudat.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.