Smartphone

DJ Koh este CEO-ul diviziei de mobile a Samsung și a confirmat în cadrul CES din Las Vegas că GALAXY S9 și S9 Plus debutează oficial în cadrul MWC Barcelona 2018. 

S-urile erau lansate în mod tradițional la MWC, până la GALAXY S8 și S8 Plus ce au parte de un eveniment distinct. Acum cu S9 / S9 Plus este reluată această tradiție a companiei sud-coreene. MWC Barcelona 2018 are loc între 26 februarie și 1 martie. Cel mai probabil, evenimentul Unpacked va avea loc pe 24 / 25 februarie.

Merg la MWC de 5 ani și mă gândeam să sar peste ediția din 2018. Acum sunt nevoit să-mi regândesc planurile pentru sfârșitul lui februarie.

Mare parte din specificațiile încorporate de GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus sunt deja scăpate online, avem nevoie din partea Samsung de confirmare, lista de prețuri și când intră în magazine.

Sursa: ZDnet.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.