Telefoane Mobile

Trebuie să precizez că Samsung Galaxy Star se va poziționa drept cel mai ieftin telefon cu Android de la compania sud-coreeană. Star era denumirea folosită la primele lor telefoane low-cost cu touch.

Samsung-Galaxy-Star (10)

Galaxy Star dispune de un display de 3 inch cu rezoluție QVGA / 240×320 pixeli, procesor single core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Vine cu o cameră foto de 2 Megapixeli, baterie de 1200 mAh, 11.9 mm grosime și 100.5 gr. Dispune de 3G, va fi și o variantă dual-sim, Wi-Fi b/g/n și bluetooth.

Va fi unul dintre smartphone-urile de volum în piețele emergente. În afară de rezoluția ecranului aș zice că este un telefon destul de bine accesorizat. Nu se știe nimic legat de disponibilitate și preț.

Sursa: Samsung.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.