Tablete

Samsung a anunțat trei tablete în gama GALAXY Tab 4. Prima tabletă despre care discutăm în articolul de față este Samsung GALAXY Tab 4 7.0. Tableta urmează a sosi în variante Wi-Fi și Wi-Fi + 4G.

Specificațiile detaliate pentru GALAXY Tab 4 7.0:

– display de 7 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor quad-core la 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 / 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB pentru variantele 3G și Wi-Fi, de până la 64 GB pentru tableta cu conectiviate 4G;

– Android 4.4 KitKat;

– variante 4G + Wi-Fi, 3G + Wi-Fi și Wi-Fi only, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;

– 3 Megapixeli și cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

– 276 gr. și 9 mm grosime.

Nu am găsit detalii legate de bateria integrată, disponibilitate pe plan local și preț. Câteva fotografii cu Samsung GALAXY Tab 4 7.0 luate direct din kitul de presă:

Sursa: SamsungMobilePress.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.