via
Am avut şi eu ocazia să butonez într-un timp destul pe scurt prima tabletă a Samsung – Galaxy Tab. Acum pentru Mobile World Congress se pregăteşte continuare numită momentan, destul de simplu, Galaxy Tab II. Va rula sistemul de operare Android 3.0 HoneyComb special dezvoltat pentru tablete. Interfaţa nu va fi customizată ca şi la Optimus Pad de la LG. Bănuiesc că updateurile de platformă vor veni direct de la Google şi nu de la producător. 
Nu se ştie ce procesor va avea Tab II, single core sau dual core, oricum până mâine nu mai este mult şi vom afla datele tehnice complete. Displayul va fi de 10.1 inch faţă de 7 inch la predecesor. Bineînţeles că va fi şi mai subţire. Zvonurile dau pe Galaxy S2 drept cel mai subţire smartphone din lume şi se zvoneşte că va fi trece ca spaţiu de stocare de 60 GB în unele dintre versiunile sale.
Mă gândesc la preţ şi nu exagerez dacă spun că va fi peste 3.500 de lei la lansare. Primul Tab este foarte plăcut, dar te îndepărtează costurile generate de achiziţie şi nici ofertele cu abonament de internet via 3G nu sunt întocmai ofertante. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.