Tablet pc-ul sud-coreean poposeşte şi în ţara noastră. Îl găseaţi la evoMag la un preţ destul de ridicat de 3.399 lei. Datorită faptului că are şi componenta 3G încorporată a ajuns şi în oferta operatorilor de telefonie mobilă. În România, Orange sunt cei care îl aduc pentru prima dată – au şi pus de un video review.

Preţurile încep de la 349 euro cu abonamentele Colibri. De astăzi va fi disponibilă în magazinul online şi de pe 8 noiembrie în magazinele lor din toată ţara. La liber va costa 730 euro (730×4.29 rezultă 3.131 lei). 
Mai jos o să detaliez câteva abonamente de internet mobil – numite de ei – Colibri. 
Colibri 7 – Cel mai mic este de 7 euro pe lună şi pentru suma aceasta primiţi:
– 0,5 Gb trafic inclus;
– viteză de navigare de până la 14,4 Mbps;
– pentru traficul de internet suplimentar plăteşti – 1,5 euro la 100 Mb. 
Colibri 15 – deja de la peste 15 euro pe lună ai trafic nelimitat pe internet dar eşti restricţionat astfel încât sunt 6 Gb la 14,4 Mbps şi ulterior ai 128 Kbps, 100 sms-uri în reţea lunar plus ceva opţiuni interesante numite Cost Control şi Happy Night. 
Colibri 25 – acesta pare a fi cel mai mare conform a ceea ce se spune pe orange.ro. Costul lunar după cum vă daţi seama este de 25 euro pe lună – în jur de 100 lei. 
– 24 de Gb la 14,4 Mbps ulterior te conectezi cu 128 Kbps;
– 100 sms-uri în reţea;
Cu acest abonament – Colibri 25 – bănuiesc că va ajunge Galaxy Tab la 349 euro. Nu zic că nu este util device-ul coreenilor dar costă mult şi nu ştiu câte persoane în România sunt dispuse să investească într-un gadget cu un preţ ridicat. Sunt o groază de alternative – netbook sau chiar notebook, smartphone-uri precum Galaxy S, iPhone 4, Dell Streak, iPad 3G. 
eMAG o va avea în curând pe site. Poate ei vor coborî sub pragul psihologic de 3.000 lei. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.