Mai întâi să fac un scurt rezumat al articolelor ce le-am scris pe marginea acestui mult aşteptat tablet pc de la Samsung:
1. Samsung Galaxy Tab – detalii semioficiale;
2. Samsung Galaxy Tab(let) din septembrie;
3. Video: Samsung Galaxy Tab.
Acum pe engadget se oferă noi detalii cu privire la Galaxy Tab al cărui debut mondial este în septembrie la Barcelona. Fotografiile vin de pe un site chinez iar numele oficial se pare a fi GT-P1000. Rezoluţia ecranului de 7 inch se ridică la 1024×600 pixeli. Device-ul este mai subţire şi decât Streak ce coboară sub bariera de 10 mm. Are o cameră foto de 3,2 Megapixeli şi 3G încorporat.
Eu zic că este un fel de iPad killer la fel cum şi fratele său îi văzut ca un iPhone killer.
Update: Au apărut şi informaţiile oficiale. Debutul lui Samsung Galaxy Tab va fi la IFA Berlin pe 2 septembrie iar un teaser video mai jos.

Videoclipul dezvăluie alte facilităţi ale tablet pc-ului sud-coreean şi anume:
– sistem de operare Android 2.2;
– interfaţă touchscreen Touchwiz UI, flash player 10.1.
Avem de-a face un Galaxy S supradimensionat iar preţul nu cred să depăşească 3000 de lei. Iar va fi eMag primul care aduce Galaxy Tab-ul în ţară ca Dell Streak?
Oferă unele lucruri ce lipsesc de la iPad şi criticile nu contenesc precum suport pentru flash şi  ar fi super să fie multitask.
Update: Un al doilea clip ce prezintă mult mai bine comportamentul sistemului Android pe Galaxy Tab. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.