Tablete

Samsung are o sumă de tablete în gamele Note PRO, Tab PRO, Tab 3 și Tab 4. Totuși, nu doresc a se limita la modelele deja anunțate și au în pregătire o tabletă de 10.5 inch botezată de către presa de specialitate, Samsung GALAXY Tab 10.5.

Este o tabletă cu specificații de top, display de 10.5 inch cu rezoluție QHD / 2560 x 1440 pixeli și panel Super AMOLED, procesor Exynos 5420 de tip octa-core (4 x ARM Cortex-A7 la 1.3 GHz și 4 x ARM Cortex-A15 la 1.9 GHz).

Prețul estimativ urmează a se situa în jurul a 565 euro. Tableta integrează difuzoare stereo și slot pentru cardurile microSD. Elementul de atracție central îl consider a fi display-ul, primul Super AMOLED ce trece de bariera a 7.7 inch. Nu știu cine își mai aduce aminte de tableta Samsung GALAXY Tab 7.7.

Era cel mai mare Super AMOLED produs de către compania sud-coreeană și abia după 2 ani de zile s-au hazardat să producă un display și mai mare cu tehnologia amintită.

Sursa: Evleaks.at

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.