Tablete

Veste bună pentru cei ce folosesc tableta GALAXY Tab S2, primește update la Android 7.0 Nougat. Știți că Tab S2 sosește în variante cu display de 8 inch și 9.7 inch, tabletă premium lansată în 2015. 

Varianta Wi-Fi de 9.7 inch a început a primi actualizarea spre 7.0 Nougat în Germania, iar tableta S2 de 8 inch cu conectivitate Wi-Fi + 4G trece printr-un procedeu asemănător în Italia. Update-ul are 954.93 MB.

Care sunt noutățile aduse de Android 7.0 Nougat pe Samsung GALAXY Tab S2? 

  • interfață actualizată și îmbunătățită;
  • funcții noi în zona de notificări și setări rapide;
  • funcția multi windows îmbunătățită;
  • viteză mai mare pentru sistemul de operare și instalare mai promptă a aplicațiilor, alocare eficientă a spațiului pentru aplicațiile descărcate și instalate;
  • Game Launcher;
  • performanță sporită.

Bănuiesc că în zilele următoare și S2-urile din România o să primească notificare pentru actualizarea OTA.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: softwaretablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.