Samsung GALAXY Tab S7 Plus este o tabletă din segmentul premium, iar un element pe care și-l dorește orice utilizator de produs de top este legat și de partea de entertainment adus la pachet. 

Sunt câteva elemente la care Samsung GALAXY Tab S7 Plus se descurcă de-a dreptul excelent și cumva este legat de ceea ce înseamnă partea de distracție pe o tabletă. 

  1. Ecran – Super AMOLED de 12.4 inch cu rezoluție 1752 x 2800 pixeli, aspect 16:10, respectă standardele HDR10+, rată de refresh la 120Hz, 266 ppi și raport display / corp de 84.6%. Este unul dintre cele mai bune ecrane de tabletă pe această diagonală, impresionează în ce privește luminozitatea, unghiul de vizualizare, calitatea culorilor. Te face să petreci sesiuni mai lungi față de cât ți-ai dori pe Netflix sau YouTube (ambele aplicații find deja preinstalate, te scutesc de un download în plus);
  2. Audio – 4 difuzoare stereo cu sunet tunat de către AKG & certificare Dolby Atmos (companie ce a intrat în portofoliul Samsung alături de Harman Kardon). Sunetul este imersiv pentru o tabletă cu profil de 5.7mm, efecte stereo, amplitudine mare. Dacă ești într-un spațiu în care nu deranjezi pe nimeni, te poți baza pe sunetul inclus alături de device. Sunetul se menține la cote înalte și pe portul USB type-C, dar și pe bluetooth 5.0. Aș spune că Ecranul și partea Audio sunt două elemente majore pe partea de entertainment, iar GALAXY Tab S7 Plus le acoperă foarte bine. 
  3. Autonomie – bateria de 10090 mAh cu încărcare la 45W ajută tabletă să ofere lejer o autonomie de minim o zi în condiții intensive de utilizare, iar încărcare la 45W alimentează repede tableta cu energie. Cred că este una dintre cele mai mari baterii aduse de Samsung pe o tabletă Android, nu îmi amintesc un rival similar la un concurent Android. Aș spune că gigantul sud-coreean a fost atent și a încercat să vină din start cu autonomie bună și încărcare cu adevărat sprintenă;
  4. Hardware & putere de procesare – Samsung nu a făcut niciun un compromis, așa cum șade bine la o tabletă premium. Încorporează cel mai nou și puternic procesor de la Qualcomm – Snapdragon 865+ cu 6 / 8 GB RAM, 128 / 256 GB stocare + slot pentru cardurile microSD. Nu există aplicație sau joc din Play Store care să pună pe GALAXY Tab S7+ în dificultate. 
  5. Software – aici aș evidenția suportul software pe care Samsung le-a adus pe mai multe telefoane și tablete din segmentele high-end și mid-range (3 ani pentru update-urile majore de software). Cumva ești asigurat pe o perioadă mai lungă de timp că primești cel mai nou soft dezvoltat de Google în universul Android. Sunt oferite 4 luni de YouTube premium la achiziția lui Tab S7 Plus, Clip Studio Paint Ex în varianta premium pe 6 luni, Canva Pro pe 30 de zile etc. 

Capitolul Entertainment este asigurat la cote înalte de către tableta premium a Samsung a 2020. În recenzia ce urmează a fi publicată peste weekend veți descoperi întreg peisajul, va trece prin capitolele dedicate specifice unei recenzii pe Gadget.ro. 

Vă aștept întrebările în secțiunea de comentarii de pe site. 

Acest articol a fost susținut de către Samsung România.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.