Arhiva

Samsung a anuntat, în cadrul European Forum, disponibilitatea în Europa a noilor serii de televizoare LED. Din luna aprilie, clienţii din România se vor putea bucura de tehnologiile pe care le pun la dispozitie seriile LED 8000, 7000 şi 6500.

Noile televizoare LED D8000, LED D7000 și LED D6500 oferă o calitate superioară a imaginii în formate 2D şi 3D, calitate HD dar şi opţiuni de divertisment mult mai bogate puse la dispoziție de una dintre cele mai complete game de aplicaţii.

Ramele inovative, ultra-subțiri, cu care sunt prevăzute câteva din televizoare, extind aria de vizualizare fără a fi nevoie de mărirea dimensiunii aparatelor. Aceste rame sunt rezultatul studiilor de design intensive, dezvoltării tehnologiei panelurilor LCD propietare Samsung şi inovaţiilor de design ale carcasei.

Cele trei serii cuprind funcțiile:
• Search All, funcţie ce permite căutarea conţinutului dorit pe televizor şi pe alte dispozitive media de stocare conectate cu certificare DLNA, calculatoare în reţea şi dispozitive mobile, dar şi servicii de Internet şi video-la-cerere.
• Your Video, funcţie ce oferă recomandări în funcţie de istoricul vizualizărilor utilizatorului.
• Browser de Internet – oferă navigare pe Internet direct de pe televizor.
• Samsung Apps – primul şi cel mai mare magazin de aplicaţii pentru televizoare oferă o gamă de aplicaţii gratuite şi contra cost care ajută utilizatorii să acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informaţii, jocuri şi acces la reţele sociale.

Seria de televizoare LED D8000 beneficiază de o ramă din metal șlefuit de doar 0,2 inci. Noii ochelari Samsung 3D cu care este dotată seria D8000 oferă conectivitate Bluetooth și telecomandă Samsung TwinView Touch Control, prima telecomandă tactilă de televizor. Aceasta are un ecran de 3 inch, ce funcționează ca un display suplimentar ce poate reda conținut independent.

Seria D8000 integrează conectivitate Wi-Fi şi portalul Samsung Smart Hub, care oferă multe căi de a afişa conţinutul. Televizorul poate conecta la alte dispozitive folosind Samsung Wireless Link, DLNA sau tehnologia proprie Samsung One Foot Connection. Televizorul dispune de o rată de refresh de 240HZ, timp de răspuns de 2 milisecunde (MPRT) şi iluminare din spate de tip scanning.

Seria Samsung LED D7000 încorporează tehnologia de iluminare din spate de tip scanning şi Auto Motion Plus, algoritmul de interpolare a cadrului, propietate Samsung, pentru crearea de imagini 2D şi 3D şi tranziţii line între cadre, fără neclarităţi, chiar şi în cazul filmelor cu mişcări foarte rapide. Calitatea imaginilor 3D este îmbunătăţită datorită noului Samsung 3D Peak Algorithm.

Samsung LED D6500 este televizorul 3D LED ideal pentru utilizatorul preocupat de protejarea mediului înconjurător. Datorită tehnologiilor de design eco-friendly propuse de Samsung, televizorul minimizează impactul asupra mediului în timpul ciclului său de viață și beneficiază de o serie de funcții care permit reducerea consumului de energie.

Sursa: Capital