Accesorii inteligente

În urmă cu doar câteva zile vă scriam despre o nouă problemă apărută la smartphone-urile Samsung GALAXY Note8: unele unităţi ale smartphone-ului sud-coreean ar refuza să mai pornească după ce acumulatorul se golește complet şi se activează funcţia de oprire automată.

După trecerea în noul an, compania sud-coreeană a revenit cu un prim comunicat oficial legat de această situaţie. Conform celor de la Samsung numărul de plângeri până în acest moment este unul foarte redus şi chiar dacă analizează deja situaţia, producătorul a ţinut să menţioneze că sunt evenimente foarte izolate şi nu există motive de îngrijorare.

Soluţia oferită de Samsung este aceea de înlocuire a unităţilor afectate, iar după ce vor strânge suficiente informaţii despre acest subiect, vor reveni cu soluţii punctuale dacă va fi cazul.

De data aceasta tind să cred că problema nu este atât de gravă, asta şi pentru că numărul de cazuri stagnează. Cel mai probabil vorbim de câteva unităţi livrate cu un defect de fabricaţie. Chiar dacă vorbim de unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri din lume, ştim cu toţii că pe o linie de producţie există şanse să apară şi produse cu mici probleme (chiar dacă controlul calităţii este riguros, nimeni nu este perfect).

Sursa: mspoweruser.com

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.