Arhiva

Săptămâna trecută circulau zvonuri cum că Samsung va renunţa la divizia ce produce ecrane LCD pentru a se concentra pe producerea de ecrane de tip OLED. Iată că nu au trecut decât câteva zile şi acele zvonuri au devenit reale. Samsung a anunţat oficial că se va separa de divizia LCD, aceasta din urmă îşi va continua activitatea ca o companie de sine stătătoare.

Samsung a luat această decizie deoarece consideră că ecranele LCD nu mai au niciun viitor şi doresc să concentreze toate resursele pe tehnologia OLED, care pentru ei reprezintă atât viitorul, cât şi un răspuns mai eficient la cerinţele clienţilor. După cum ştim, Samsung a lansat deja un televizor cu ecran OLED, 55″ OLED TV, ce a fost anunţat în cadrul CES 2012 din ianuarie. Se pare totuşi că nu mai este atât de mult timp până când vom vedea TV-urile OLED în casele noastre.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.