Smartphone

Samsung era un fel de ultim mohican în ce privește slotul pentru cardurile microSD pe smartphone-urile sale din seriile S și Note. În 2021 se aliniază la ultimele trenduri din industrie, slotul pentru microSD este eliminat, iar lipsa încărcătorului din pachet îi aduce în linie cu politica criticată a Apple.

Informația legată de lipsa slotului pentru microSD este confirmată de mai multe surse din industrie, iar peste câteva zile o să avem cel mai probabil și confirmarea companiei sud-coreene.

GALAXY S21, S21 Plus și S21 Ultra nu vor dispune de slot pentru microSD, iar de aici se trage concluzia că s-a obținut un plus de spațiu pentru componentele interne (oare au venit cu un acumulator mai mare?). Sincer, dacă vor veni cu 256 GB din start nu-i absolut nicio problemă. 128 GB este cumva la limită pentru un utilizator ce folosește smartphone-ul în regim intensiv.

Înțeleg că pe anumite piețe vor veni cu încărcător în pachet. Nu m-aș supăra dacă la nivel european se stabilește o lege care să oblige în spațiul UE la încorporarea unui încărcător alături de un smartphone nou.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.