Până la urmă am luat, marea, decizie de a cumpăra un nou telefon. Datorită faptului că era la ofertă am ales un Samsung S5230 de la Germanos care la un abonament de 8 euro a costat 150 Ron.
Este rivalul direct al LG 500 Cookie, aceleaşi dotări, doar că arată mai bine. Are cameră de 3,2 Megapixeli, vede documente Office, touchscreen, suportă carduri SD (de până la 8 Gb). Touch-ul se mişcă mai bine decât credeam, este destul de precis.
PUNCTE POZITIVE:
          – arată bine, este finisat (aproape) ireproşabil;

– touch-ul este precis şi de efect;
– preţul destul de bun în comparaţie cu ce oferă.

PUNCTE NEGATIVE
         Dacă eşti nervos nu ţi-l recomand.

1. Capacul bateriei nu se desface (o singură dată am reuşit) decât cu sforţări supraomeneşti. Este o mare bălărie.
2. Slotul pentru cardul SD este lângă baterie iar cum capacul nu se desface poţi să îţi iei revedere de la el. Spre exemplu la celălalt Samsung E 590 era pus pe lateral, îl scoteam foarte uşor şi cu adaptorul îl puneam în laptop. Aşa cum capacul nu se desface, nici nu mai am nevoie de card. Noroc că pe laptop am bluetooth şi le sincronizez aşa.
3. Reglarea ceasului. Da, ştiu, sună aiurea. Nu sunt idiot şi am pus mâna pe multe telefoane dar la ăsta nu i-am dat de cap până acum. Este o altă tâmpenie, se updatează după fusele orare. Data nu poate fi stabilită şi îmi indică 9 ianuarie 1980. Sper să îi dau de cap.
4. Se zgârie destul de repede pe partea inferioară deşi îl ţin într-un “săculeţ” ca de catifea.
Pentru faza cu capacul bateriei l-aş returna imediat dar cum nu se poate trebuie să mă obişnuiesc.

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.