Hardware

Samsung a lansat un SSD extern construit pe tehnologia V-NAND pe 64 de straturi. Într-un format compact, T5 aduce viteze ridicate de transfer și sistem de criptare a datelor. 

Samsung T5 atinge viteze de pâbă la 540 MB/s. Cântărește 51 gr. și dimensiunile sale sunt de 74 x 57.3 x 10.5 mm ( Lungime x Lățime x Înălțime).

Compania sud-coreeană declară că Samsung T5 nu este afectat de șocuri, rezistă la căzături de până la 2 metri. Software-ul din pachet îi permite criptare AES pe 256 biți pentru un plus de securitate a datelor stocate. În pachet sunt incluse două cabluri: USB-C și USB-A, pentru conectarea la smartphone sau PC.

Garanția este de 3 ani și debutează din 15 august. Sunt variante cu 250 GB, 500 GB, 1 TB și 2 TB.

Declarație oficială:

Samsung împinge de ani buni limitele în ceea ce priveşte stocarea portabilă a datelor și tehnologia solid state drive, iar dispozitivul portabil SSD T5 continuă tradiția noastră în lidership și inovație”, a declarat Un-Soo Kim, Senior Vice President of Brand Product Marketing, Memory Business la Samsung Electronics. „Suntem încrezători că noul Samsung SSD T5 se va ridica peste aşteptările utilizatorilor, oferind viteze și mai mari, design compact şi dimensiuni convenabile. Este produsul de stocare ideal pentru utilizări de zi cu zi, dar şi pentru profesioniştii care sunt în căutarea unui produs rapid, durabil şi sigur.”

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S20 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.