Foto si Video

Dacă simţi că ai nevoie de o memorie mai mare şi mai rapidă, SanDisk a anunţat în cadrul CES 2012 noul său model 128GB Extreme SDXC UHS-I, ce face ca problemele de stocare să devină istorie pentru cei mai mulţi dintre utilizatori.

Dacă aveţi de gând să vă cumpăraţi o cameră foto sau de filmat, problema vitezei de transfer e ca şi rezolvată. SanDisk afirmă că este cel mai rapid card din lume în ceea ce priveşte transferul de date. Datorită tehnologiei UHS (Ultra High Speed), vitezele de transfer, atât la scris cât şi la citit, depăşesc 45 MB/s. Poate de asemenea să înregistreze peste 10 ore de filmare în format Full HD 3D.

La cât de multă memorie utilizează filmarea în format 1080p, veţi avea nevoie de acest card, mai devreme decât v-aţi aştepta. Dar preţul este pe măsură, aproximativ 399$. Mai există şi versiunea de 64GB, care costă „doar” 199$.

Sursa: sandisk.com

Categorii: arhivafoto-video

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.