Arhiva-Hardware

 Mio, compania numărul unu pe piaţa locală a dispozitivelor de navigare,  estimează că perioada sărbătorilor de iarnă va aduce un nou vârf de vânzări, respectiv o creştere de 30% comparativ cu lunile obişnuite. Pe lângă ofertele promoţionale pe care partenerii Mio le fac în perioada Crăciunului, pe măsură ce creşte piaţa de sisteme de navigaţie şi se diversifică oferta, GPS-urile devin produse de necesitate cu preţuri accesibile ce pot fi foarte uşor oferite cadou.

„După un vârf al vânzărilor în sezonul de vară, înaintea concediilor, când sunt comercializate aproximativ 35% din dispozitivele de navigare prin satelit, urmează al doilea sezon de vârf. Estimăm că sărbătorile de iarnă vor aduce o creştere de aproximativ 30% a vânzărilor de GPS-uri pentru Mio comparativ cu o lună obişnuită, datorită dinamicii bune a pieţei şi promoţiilor ce vor fi pregătite pentru această perioadă”, spune Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Ungaria şi Slovacia.

Pentru creşterea estimată în luna decembrie, compania mizează pe gama de dispozitive lansată în acest an, precum şi pe noile produse lansate iîn trimestrul al patrulea al acestui an, respectiv gama de produse cu actualizări gratuite pe viaţă, acestea aducând un plus de valoare considerabil pe piaţa din România. Astfel, alegând oricare dintre dispozitivele Mio Spirit 687 Lifetime, Mio Spirit 685 sau Mio Spirit 680 Lifetime, utilizatorul beneficiază de actualizare a hărţilor fără costuri suplimentare, pe toată durata de viaţă a produselor. În plus, fiecare dintre cele trei modele este echipat cu funcţiile SmartRoutes™ şi LearnMe Pro™ pentru a facilita experienţa de condus. Datorită display-ului generos de 5 inch, fiecare utilizator poate previzualiza şi alege cu uşurinţă dintre cele patru tipuri de rute sugerate: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică.

„Cei care doresc să facă un cadou practic, dar şi accesibil, pot alege  unul dintre GPS-urile Mio, un companion de încredere pentru călătorii în ţară şi în străinătate, mai ales datorită serviciilor cu valoare adaugată oferite de Mio. Nu numai că dăruieşti un cadou, dar şi un „prieten” pentru maşina ta şi acest prieten este mereu la curent cu schimbările de drumuri de pe traseul tău”, completează Laura Samson.

Pe lângă serviciul Mio Lifetime Map Updates, de actualizare a hărţilor pe toată durata de funcţionare a GPS-ului Mio achiziţionat, disponibil pentru dispozitivele de 5 inch, serviciile MioMore permit accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo şi la căutarea locală Google, pentru a avea în permanenţă toate informaţiile necesare unei călătorii perfecte. Funcţia de asistenţă la parcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe o rază de 1 km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă pentru a înlesni virarea, este disponibilă pentru GPS-urile din toată gama din 2011. Utilizatorii care se vor orienta către modelele Mio S485, S487 şi S685 şi S687 vor avea la dispoziţie şi informaţii TMC (Traffic Message Channel), pentru ţările care au funcţional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru vârfurile de gamă S487 şi S687 vor putea să conecteze la dispozitiv orice echipament ce include funcţii Bluetooth.

Categorii: arhiva-hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.