serviciul Upgrade de la F64 Foto si Video

Orice pasionat de fotografie trebuie să fi auzit până acum de F64, unul dintre cele mai cunoscute magazine foto-video de la noi din țară. Acest retailer lansează începând de astăzi un nou program prin care orice doritor își poate schimba mult mai ușor echipamentul foto-video vechi cu unul nou.

Serviciul Upgrade de la F64 îți permite să aduci unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, produse ce sunt evaluate de către un consultant al magazinului care stabilește un preț pentru acestea. Această sumă va fi scăzută apoi din valoarea unui nou produs achiziționat de la F64.

Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus în serviciul Upgrade de la F64 nu se poate transforma în bani cash.

Produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge în consignația magazinului și vor fi vândute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio și blițurile funcționale.

Serviciul Upgrade de la F64 este disponibil și pentru clienții ce nu sunt din București. Aceștia trebuie să expedieze prin curier aparatul pe care doresc să îl depună în consignație, iar evaluarea va fi făcută în 24 până la 48 de ore de la primirea coletului.

Acum să aduc și eu câteva informații poate nu la fel de obiective. Probabil că fiecare persoană ce va dori să apeleze la serviciul Upgrade de la F64 își va evalua propriul echipament înainte de a-l prezenta consultantului din magazin. Trebuie să realizăm că este destul de posibil să nu primim suma la care ne așteptăm, asta și pentru că retailerul trebuie să propună un preț ulterior de vânzare mai mic sau cel mult egal cu media pieței.

Noi știm care sunt minusurile sau micile probleme ale echipamentelor vechi și nu ni se par capăt de țară. Evaluatorul, însă, va ține cont de fiecare imperfecțiune, întrucât la fel va face și viitorul client căruia va încerca să-i vândă produsul vechi.

În plus, faptul că nu mai stăm noi să căutăm client și scăpăm de tot ce implică acest proces, trebuie din nou luat în calcul. Sunt sigur că mulți dintre voi conștientizați aceste aspecte, dar m-am gândit că ar fi bine să vi le reamintesc.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.