Ultimele generatii sunt considerate a fi tot mai slabe in ceea ce priveste pregatirea lor. Se vorbeste forte mult despre reforma educatiei – invatamantului. Cred ca exista o explicatie petru toate acestea. In educatia se vorbeste despre un triunghi – profesor – elev – parinte. Toate elementele acestui triunghi sunt vinovate. 
           Este cert ca este nevoie de o schimbare. Cel mai usor pot fi schimbate legile dar  comportamentele profesorilor si elevilor in niciun caz. Dar stiti ca speranta moare ultima. Atitudinea parintilor este insa aprope infinit de greu. Multii parinti sunt prea ocupati cu asigurarea conditiilor de trai pentru a se ocupa indeajuns de mult de copii lor. La multi elevii se observa lipsa celor 7 ani de acasa, comportamentul lor este o copie fidela a ceea ce se petrece in casa lor. 
             Scoala romaneasca este intr-un moment de criza ce nu isi va gasi solutia in viitorul apropiat.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.