Telefoane Mobile

În ultimele zile câţiva utilizatori Apple care şi-au primit noile iPhone-uri au reclamat că în timpul încărcării bateriile se umflă până când display-ul se desprinde de restul carcasei. Dacă iniţial au fost semnalate doar 2 cazuri, în acest moment există deja cel puţin 7 cazuri confirmate în Japonia, Taiwan, Canada, Grecia sau Hong Kong.

Chiar dacă cele 7 cazuri par a fi puţine raportat la milioanele de unităţi livrate de Apple, marele semn de întrebare este dat de problema tehnică identică la toate aceste device-uri. Am putea vorbi de un defect de fabricaţie a bateriilor sau a altor componente ce intră în contact direct cu acumulatorul, defect care s-ar putea manifesta mai târziu şi pe alte terminale.

Apple a luat foarte în serios această problemă şi a transmis că a declanşat o investigaţie amănunţită pentru a afla dacă este un defect existent la un număr limitat de smartphone-uri sau unul ce va putea afecta în timp mai multe device-uri. Bateriile utilizate pe iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt produse de Samsung SDI, LG Chem şi Simplo Technologies, însă până în acest moment nu s-a specificat cine produce acumulatorii cu probleme.

Sursa: pocketnow.com

Categorii: apple

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.