Telefoane Mobile

În ultimele zile s-au înmulţit informaţiile legate de o posibilă lansare a smartphone-ului OnePlus 5T luna viitoare. Totul a plecat de la lipsa stocurilor pentru OnePlus 5 şi a escaladat în momentul în care în media de specialitate a apărut o presupusă invitaţie de presă pentru un eveniment ce ar urma să aibă loc pe data de 5 noiembrie.

OnePlus a negat veridicitatea acelei invitaţii, însă a recunoscut că a oprit producţia pentru OnePlus 5. Ştim deja că producătorul chinez nu este capabil să producă la scară largă două smartphone-uri în acelaşi timp, de aici o primă confirmare indirectă că se pregăteşte lansarea unui nou device.

Alte informaţii neoficiale susţin ideea unor vânzări destul de slabe pentru OnePlus 5, iar compania vrea să schimbe acest lucru prin prezentarea unui flagship actualizat. Vorbim de un telefon cu cele mai bune componente hardware, Android 8.0 Oreo, display AMOLED de 6 inci cu aspect 18:9 şi preţ ceva mai aşezat, 449 dolari / euro pentru versiunea de bază. Se pare că preţul modelului OnePlus 5 a nemulţumit foarte mulţi utilizatori.

Mai nou au început să apară şi imagini destul de clare cu viitorul OnPlus 5T. Acesta ar urma să arate aşa:

Pentru a răspunde întrebării din titlu, da, toate informaţiile actuale şi toate deciziile vizibile luate de OnePlus duc în direcţia inevitabilă a lansării lui OnePlus 5T. Când se va întâmpla acest lucru ? Cel mai probabil în luna noiembrie, iar ca o estimare personală aş zice undeva în jurul datei de 20 noiembrie.

Este clar că OnePlus are nevoie de o schimbare. Titlul de “flagship killer” nu i se mai potriveşte, iar când eşti perceput drept o alternativă mai ieftină din segmentul premium şi nu mai răspunzi acestei percepţii, eşti taxat imediat.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.